Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Få ett billigare Xbox Game Pass-nivå med reklamstöd

Microsoft verkar vara intresserade av att erbjuda en billigare version av sin Xbox Game Pass-tjänst, en tjänst som ger tillgång till en mängd olika spel. Enligt uppgifter ska Microsoft ha skickat ut en officiell enkät till vissa Xbox-ägare där de frågar om de skulle vara villiga att betala mindre för en version av Game Pass med begränsade funktioner och reklam. Denna nivå skulle kosta 2,99 dollar per månad, vilket är betydligt lägre än den nuvarande standardpriset på 9,99 dollar per månad. Tjänsten skulle dock bara erbjuda ett begränsat utbud av spel att ladda ner, inklusive spel från första part som har varit tillgängliga i sex månader eller längre. Prenumeranter på den vanliga Game Pass-tjänsten har tillgång till spel på dagen för deras lansering, plus 100 andra titlar. Det är ännu oklart om Microsoft kommer att införa den här billigare, reklamfinansierade nivån för Xbox Game Pass eller inte, eftersom det är baserat på resultatet av enkäten och om det finns tillräckligt med intresse från användarna. Det är också oklart vad exakt som skulle tas bort och vad som skulle läggas till i den här billigare versionen av Game Pass. Det är viktigt att notera att detta är bara rykten och speculativa uppgifter, och att Microsoft inte har bekräftat något sådant. Det är därför viktigt att ta dessa uppgifter med en nypa salt tills det finns mer bekräftade information om eventuella förändringar av Xbox Game Pass.

Vad som skulle kunna hända

Genom en billigare Xbox Game-Pass nivå kan du spara pengar. Xbox Game Pass erbjuder två medlemskapsnivåer – Basic och Ultimate. Basic-nivån är den billigare av de två, men om du vill få ett ännu bättre erbjudande kan du använda kampanjstöd för att sänka din prenumerationskostnad ytterligare.

Kampanjstöd omfattar rabatter och andra specialerbjudanden som försäljning, kuponger eller lojalitetsprogram. Om du vill dra nytta av dessa erbjudanden ska du först besöka Microsofts officiella webbplats och leta efter eventuella kampanjer som gäller för ditt köp. Rabatterna varierar beroende på region och återförsäljare, så det är viktigt att du handlar runt för att få det bästa erbjudandet för en Basic Xbox Game Pass-prenumeration.

När du har hittat en kampanj som passar dig är det bara att ange koden i kassan när du köper din prenumeration. Du kan också ha möjlighet att lösa in bonuspoäng mot en rabatt. Det är viktigt att vara uppmärksam på alla villkor som är kopplade till kampanjen för att se till att du får bästa möjliga pris på din Xbox Game Pass-prenumeration.

Med hjälp av kampanjstöd kan du dra nytta av bra erbjudanden på Xbox Game Pass-abonnemang. Se till att läsa det finstilta och återkom regelbundet för nya kampanjer och rabatter. Missa inte en möjlighet att spara pengar samtidigt som du får ta del av alla de fördelar som en Xbox-upplevelse innebär. Med lite forskning och smart shopping är du på god väg att få en billigare Xbox Game Pass-nivå.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *